Uitrusten!
Door: camping hooltje
Blijf op de hoogte en volg Geoffrey
07 September 2007 | Thailand, Chiang Mai
Na een comfortabele rit per boot en bus kwamen we 3 dagen geleden aan in Bankok.
Normaal zo rond 6u, maar nee om 4u waren we er al, rijd nog wa harder dacht ik...
Het meiske uit Duitsland (ben haar naam vergeten) dat ik op Ko Tao had ontmoet kende de weg, onderweg kwamen we nog 2 Koreanen tegen, eerst op de Kao San Street nog iets gedronken en tegen 7u naar het guesthouse gegaan, nen aanrader, op een zijstraat van de Kao San, goedkoop, aja met 4 op een 2persoonskamer, de naam was Green guesthouese denk ik, zal het is opzoeken.
2 uurkes geslapen en ik was klaarwakker, hebbe wat tempels bezocht enz.
De volgende dag nog meer tempels bezocht tot ik het moe werd en wat ben gaan shoppen, naar mijn menig toffer dan in KL.
Dan een superervaring, in het Paragon ShoppingCenter naar de cinema gegaan, de VIP vertoning van de Bourne Ultimatum, man man, tis duur ,maar de moeite,onbeperkt drank gedurende heel de film, confortabele zetel, perfect geluid...
Dan terug met de boot,Skytrain naar het guesthouse en vertrokken naar het busstation en om 11u de bus genomen richting Chiang Mai, 2 dagen Bankok is genoeg voor mij hoor, veel te druk...
Tegen de ochtend aangekomen en samen met een Canadese (ben echt zo slecht in namen onthouden) een tof guesthouse gevonden, SK Guesthouse, 300 bath per kamer en met zwembad! Koopeke dus, hebben juist de stad verkend, maar ik weet niet waarom zo hier zo zot over doen, wa is hier nu te zien, ni veel toch, ga morgen een dagske fietsen en dan richting Chiang Rai en verder naar Laos.
Tot...
08 September 2007 - 09:55
Caminghooltje:
he,zo te horen heb je altijd wat gezelschap,!!! (ria danny)groetjes !!! -
09 September 2007 - 18:36
Wim:
Geoff,
blijkbaar zijn bergvolkeren in't oosten de moeite. Hebben wij ni gedaan. Via Pai naar Mae Hong Son. In buurt mooie natuur denk ik en dorpen waar mensen nog in klederdracht rondlopen. Origineel of voor toeristen? Heel veel mensen in CHiang Mai doen trektochten naar die stammen. Ken prijs ni, maar zal ni goedkoop zijn. Als je in jungle gaat: nooit zonder gids en altijd overkousen tegen bloedzuigers eisen!
Chiang Mai is aangenaam, heeft backpackersgevoel, maar voor de rest ni bijzonder. Night bazaar is wel moeite om te zien. Je kan er goedkoop eten (met ticket-systeem).
Voor als iemand Monkey Farm en Orchydee Farm in Mae Rim zou voorstellen: ni doen. Ni de moeite. Wij hebben olifantenkamp gedaan in Chiang Dao (langs 107). Tof, zeker ritje met olifant door rivier, maar wel vrij duur.
Groetjes en amuseer u!
05 Oktober 2007 - 06:32
Willeke:
Hello Geoffry, ik bewonder jou voor zo veel durf en moed om te wereld alleen te ontdekken. We hopen dat alles goed is met jou en geniet met volle teugen. Veel groetjes van Toon en Willeke en van uw mama.