Welkom op Cuba. - Reisverslag uit Trinidad, Cuba van Geoffrey Holemans - WaarBenJij.nu Welkom op Cuba. - Reisverslag uit Trinidad, Cuba van Geoffrey Holemans - WaarBenJij.nu

Welkom op Cuba.

Door: camping hooltje

Blijf op de hoogte en volg Geoffrey

09 December 2007 | Cuba, Trinidad

Jaja, we zijn op Cuba...

Eergisteren aangekomen in Varedero, een heel tof goedkoop hotel gevonden, begrijp niet waarom ze zo zot doen over Varedero, ik heb er bijna geen toeristen gezien, in het hotel logeerden alleen maar Cubanen.

Gisteren dan de bus genomen naar Trinidad.

Prachtig stadje, geweldig om uren in te verdwalen.

Morgen gaan we verder naar Camaguey.

Het weer is ook geweldig, geen wolkje aan de hemel...

• 13 December 2007 - 08:38

Hallo Geoffrey:

alles goe met u ,nu ben je wel ver van huis ,maar wij denken aan u he,...geoffrey geniet maar van het mooie land!!! en zijt voorzichtig, hele vele groetjes van mij(ria) en danny ..daaaag!!

Geoffrey

Hallokes allemaal! Veel plezier met het lezen van men fantastische dagboek met men avonturen in Azie! Met men tent en rugzak ga ik 3 maanden Maleisie, Brunei, Singapore en Indonesie onveilig maken. Via bus, boot, al liftend en per vliegtuig hoop ik een prachtige reis doorheen deze landen te maken. Niets is van tevoren gepland, heb enkel men vliegticket naar Kuala Lumpur. Geoffrey