feest feest
Door: camping hooltje
Blijf op de hoogte en volg Geoffrey
02 September 2007 | Thailand, Bangkok
Gisterenmorgen zonder slaap om 4u20 op de bus gestapt en bijzonder snel naar de Thaise grens gevlogen, daar dan stempelke gekregen en verder tot Hat Yai.
Daar minibus genomen tot aan de haven van...en de boot naar Ko Pha Ngan.
Op de bus een Duitser leren kennen en samen met nog nen hoop Israeliers da op den boot zaten richting de place to be daar (ben de naam vergeten).
Heb in men leven nog nooit zoveel Israeliers gezien, wa kome die daar allemaal doen, goedkoop feesten was het antwoord.
Allemaal bungalow genomen net naast het strand, burgerke gegeten en dan feest opt strand, en wa voor een feest, man man, hebben ons geamuseerd ze.
Tegen 6u bed in gekropen en om 10 uur opgestaan en met de ferry naar Ko Tao.
Jaja speciaal voor een beachparty naar daar...
Allez ben nu in Ko Tao en we logeren allemaal in bungalows met prachtig zicht op de zee.
Vandaag gaan we het ni zo laat maken en morgen een dagske uitrusten opt strand, wa slaap inhalen.
Heb samen met een Ostenrijkse die ook in de zelfde plaats logeert en ticket voor Bankok gekocht, vertrek overmorgen.
Allez de groeten, we gaan iets drinken.
05 September 2007 - 18:53
Marissa:
hoi hier zijn wij ook! NOg altijd slecht weer. Op school is alles goed. Met mama en papa ook.
Amusseer -
05 September 2007 - 18:54
Marissa:
hoi hier zijn we ook. Nog altijd slecht weer. Met mij en papa en mama alles ok! -
06 September 2007 - 14:32
Caminghooltje:
he,tis ni makelijk om iets te sturen,ik hoop dat het nu is gelukt,je hebt het daar goe na je zin!! zo te lezen,geniet er van , ma zijt ook maar voorzichtig groetjes(ria endanny)