Hallokes! - Reisverslag uit Brussel, België van Geoffrey Holemans - WaarBenJij.nu Hallokes! - Reisverslag uit Brussel, België van Geoffrey Holemans - WaarBenJij.nu

Hallokes!

Door: Geoffrey

Blijf op de hoogte en volg Geoffrey

18 Augustus 2007 | België, Brussel

Hallo allemaal!

Woensdag is het zover!

Via Heathrow en Dubai naar Kuala Lumpur en daar dan 3 maanden rondlopen met men tent en rugzak...

Gisteren op Canvas een reportage gezien van iemand die de evenaar volgt over de hele wereld en zo ook op Borneo kwam, schoon ze, Indonesisch Borneo staat zeker op men lijst.

Verder zou ik graag op Java enkele vulkanen beklimmen, trektochten in de jungle van Sumatra doen en een bezoekske brengen aan Oost- Timor.

Groeten, Geoffrey en Malinois Forever.

• 19 Augustus 2007 - 09:03

Marissa:

hej, heel tof dat je vertrekt!

• 23 Augustus 2007 - 18:49

hej, alles goed!

• 23 Augustus 2007 - 18:51

Marissa:

Was de vlucht niet te lang? Heb je wat kunnen slapen? Goede slaapplaats gevonden? Hier was het weer redelijk. Iedereen heel de dag gewerkt.
    Groetjes

Geoffrey

Hallokes allemaal! Veel plezier met het lezen van men fantastische dagboek met men avonturen in Azie! Met men tent en rugzak ga ik 3 maanden Maleisie, Brunei, Singapore en Indonesie onveilig maken. Via bus, boot, al liftend en per vliegtuig hoop ik een prachtige reis doorheen deze landen te maken. Niets is van tevoren gepland, heb enkel men vliegticket naar Kuala Lumpur. Geoffrey